Boekenmarkt Deventer 2020

Campingarrangement

De "Deventer Boekenmarkt" is de grootste boekenmarkt van Europa. Vanaf de stadscamping zie je vanaf je ontbijttafel De Boekenmarkt zich als een lang lint opbouwen aan de overkant van De IJssel. De avond voorafgaand kun je het Poëziefestival "Het Tuinfeest" meemaken. Een festival met 30 dichters in en rondom "De Kloostertuin" (centrum Deventer).

Wil je zekerheid van een plek met stroomaansluiting: kom dan op donderdag 1 augustus aan en kies voor een kampeerarrangement. Kom je op vrijdag of zaterdag dan zal het drukker zijn en is een stroomaansluiting niet meer vanzelfsprekend. Maar ook dan kun je natuurlijk gewoon komen. Het aantal plekken in voorafgaande jaren was steeds voldoende om alle kamperende boekenmarkt bezoekers een overnachting te bieden.
 

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan het 4-daags arrangement (3 nachten). 
Dit arrangement kun je tot 17 juli online boeken. Het arrangement ziet er als volgt uit:

  • Je komt op donderdag 1 augustus (ochtend/middag of avond) aan en verblijft tot zondagavond
  • Tarief per kampeermiddel 35,- en per persoon € 17,50
  • Een rekenvoorbeeld: 2 p + camper = 2 x 17,50 + 35,- =  70,-
  • Bij de prijs is het volgende inbegrepen: gedeeld gebruik van elektra, gebruik van WiFi, meenemen van een eventueel huisdier (mits aangelijnd).
  • Excl. toeristenbelasting en heffingen:  1,- euro pppd.

Kom je op vrijdag?
Plekken worden vergeven op basis van beschikbaarheid en volgorde van aankomst. Dus kom je op vrijdag (ochtend, middag of avond) aan, dan kun je ter plekke inschrijven voor het 3-daagse arrangement (2 nachten). Vooraf reserveren kan niet. Dit arrangement ziet er als volgt uit:

  • Je komt op vrijdag aan en verblijft tot zondagavond
  • Je betaalt per kampeermiddel  25,- en per persoon 12,50
  • Een rekenvoorbeeld: 2 p + caravan = 2 x 12,50 + 25,- =  50,-
  • Voor toeristenbelasting en heffingen komt er  1,- euro pppd bij.

Kom je op zaterdag?
Dan kom je op de bonnefooi en goed geluk. We kunnen geen plek voor je reserveren. Voor kleine tentjes kunnen we vaak nog wel een plekje vinden maar voor grotere kampeermiddelen kan het lastig worden. Een plekje kunnen we dan ook niet garanderen maar langskomen of bellen op de dag zelf mag altijd.

Trekkerstent
Prijs voor een trekkerstent:  20,- en  15,- per kampeermiddel voor resp. 4 of 3 dagen.

Prijzen zijn: inclusief stroom, auto op parkeerplaats, gebruik van douches in sporthal, WiFi en evt. een huisdier. Excl. toeristenbelasting. Op korte afstand van de camping kan uw auto gratis worden geparkeerd.
Het tarief voor toeristenbelasting en heffingen bedraagt:  1,- pppd

DIT ARRANGEMENT BOEKEN KAN TOT UITERLIJK 17 JULI 2019. Na deze datum zijn er zeker ook nog veel plekken beschikbaar en is het de moeite om ook zeker nog naar de camping toe te komen, maar u heeft iets minder plaats zekerheid. 
Boeken Boekenmarkt Kampeerarrangement

terug naar overige festivaldagen