Nederlands (Nederland) English (United Kingdom) Deutsch (Deutschland)

Vandaag en morgen

pagina is bijgewerkt op 27 oktober 2020:

Grillmaster Koert schept voor u op:
Restaurants in de stad zijn dicht,  maar geen nood voor de kampeerder. Op de Stadscamping kun je zaterdag a.s. genieten van een heerlijke grill maaltijd. Tuurlijk Corona proof: De maaltijd haal je af en eet je bij je eigen tent. Zo maken we het leuker en makkelijker en gezelliger voor jou. 
Even aanlopen bij grillmaster Kurt dus of vooraf per sms (o6 25060190) je maaltijd bestellen. Wel een eigen bord meenemen. Voor de centen hoef je het niet te laten: 9,50 afrekenen bij het ophalen.

SMS tekst suggestie: "Beste Koert, Zaterdag 31 oktober kom ik rond 18:00 uur 2 maaltijden ophalen . Groet Annelies."

Rijplaten
Door veel regenval is een deel van ons kampeerterrein minder geschikt voor zware campers. We hebben daar alvast rijplaten neergelegd om te voorkomen dat je vast komt te zitten. Vind je dat acceptabel en heb je geen vrees voor een beetje rivierklei dan blijft de camping de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het mooie Deventer.

Zit je wat anders in elkaar en sta je liever op asfalt dan op klei en gras, dan kun je in dit jaargetijde beter een andere camping zoeken. Wij verharden ons terrein niet verder want ’s zomers heeft dat grote nadelen. Bovendien heeft verharding, vanuit ecologisch perspectief  gezien grote nadelen voor de biodiversiteit. 

Meer weten over de terreingesteldheid bel ons gerust! 

Campers langer dan 8 meter en dubbelassige caravans bieden we sowieso geen plaats. Dit i.v.m. de ruimtelijke inrichting en de bodemgesteldheid. 

terug naar hoofdmenu