corona maatregelen

Voor kort verblijf is de camping geopend.

De was-en sanitairruimtes zijn afgesloten (corona maatregel). Een kampeerder dient daarom te beschikken over eigen sanitair.

Groepen (meer dan 2 personen, die geen familie vormen) kunnen nu even niet komen. (En logischerwijs kan bezoek ontvangen nu ook niet.)

Aanvullende voorschriften mede ivm Corona vind je op het raam. Iedere kampeerder dient deze te lezen.

Op dit moment bieden we parkeerruimte onder de maximale capaciteit. De beheerder bepaald hoe het loopt en/of er misschien wat meer of minder kampeerders worden toegelaten.

Inschrijven doe je door op een envelop je kenteken, naam en woonplaats, aankomst en vertrek datum te schrijven. Deze samen met het kampeergeld (ja geld) door de brievenbus van de receptie. Zo doen we het, ook al staat de campingmedewerker naast u. (Deze wijze van inschrijven en betalen vraagt misschien iets meer van uw aandacht, maar is volledig contactloos.)

Om inschrijven en betalen zo makkelijk en snel mogelijk te maken hanteren we een eenheidsprijs van 20,- Euro per dag. Uitgaande van 2 personen, camper/caravan, stroom en toeristenbelasting. Ben je met meer of minder mensen en/of heb je een huisdier kijk dan even op het raam van de receptie voor correcties op deze prijs.

(deze pagina is bijgewerkt op 19 mei 2020)

terug naar hoofdmenu