gast zijn

Zijn Stadscamping Deventer en jij een goeie match?
Een leuke camping maak je samen. Iedere kampeerder heeft eigen ideeën over een prettige plek. En als Stadscamping Deventer denken we een fijne verblijfplaats te zijn met veel sterke punten en de nodige beperkingen. Voorkom teleurstellingen en kijk of er een match is.

Vind jij eenvoudige sanitaire voorzieningen prima?
Het sanitair is eenvoudig (wc's, wasbakken en douches) en verdeeld over een hoofdgebouw en twee containers. Mobiel omdat De IJssel 's winters de camping kan overstromen. Je begrijpt dat dit de nodige beperkingen geeft aan bebouwing en sanitair. (Schoonmaak: min 2x daags).)

Vind jij vrijheid belangrijker dan een afgebakende plek?
De camping bestaat uit één groot kampeerterrein. Vele knusse hoekjes, maar geen afgebakende plekken. Je bent vrij om je eigen plek te kiezen. Wil je dicht bij bomen? Uitzicht op de stad? Aan het water? Het kan allemaal. Kies een plek, maar blijf afgestemd met je buren.

Ga jij ook voor vrij, vertrouwd en vrolijk?
Het kampeerreglement van de Stadscamping is simpel. We gaan voor vrij, vertrouwd en vrolijk. "Een leuke camping maak je samen." We gaan er van uit dat iedereen daarvoor zijn best doet.

Wil je op de camping van je afval af? Dat doe je door te scheiden!
We doen ons best om duurzaam te werken. Gasten vragen we te letten op hun afvalstroom door afval te scheiden.

Hou jij ook van ‘kamperen’?
Natuurlijk zijn er verspreid over het terrein bijna overal stroompunten. We gaan er van uit dat je als gast bewust omgaat met energie. Welke apparaten heb je echt nodig? En is af en toe back to basic ook niet heel fijn? Wij houden het graag eenvoudig op de camping.

Heb jij (bijna) alle vragen met “JA” beantwoord? Waarschijnlijk hebben we dan een match! En kun je met een gerust hart naar de Stadscamping Deventer komen.

verder naar tarieven

UA-101624878-1