Tent & Bike for rent

Fiets huren
Om de mooiste plekjes van het ommeland van de stad Deventer te verkennen kun je op de stadscamping een fiets huren. Deze zijn bedoeld voor campinggasten. En natuurlijk zijn dit "stadsfietsen". Een fiets reserveren doe je bij aankomst bij de receptie.

Tent huren
Op De Stadscamping kun je super makkelijk een werptent huren. Kamperen met weinig organisatie voor- en achteraf. Bij de receptie krijg je de tent en je zet hem daarna zelf op. Iedereen kan het en het opzetten duurt minder dan een minuut. Mocht je de tent bij aankomst liever al klaar hebben staan: bespreek dat dan vooraf.
Kies uit een 2-, 3- en een 4 persoonstent.  De huurprijs voor een tent per dag bereken je als volgt: # personen x 5 Euro.
Om het kamperen comfortabel te maken kun je de volgende benodigdheden huren:

  • een self-inflatable slaapmat (2,50 Euro)
  • een kampeerstoel (2,50 Euro)
  • een kookset (5 Euro)  (maar je kunt net zo makkelijk in de stad gaan eten en of op de camping een ontbijtje halen. Een kookset heb je dan niet nodig.)

Een tent huren kan per mail (of per telefoon of aan de balie). Je ontvangt dan een bevestiging van je bestelling.

Tiny House huren
(Dit project is uitgesteld.)
Vanaf juli 2018 staan er een aantal TinyHouses op de camping. Deze worden verhuurd als toeristisch kampeermiddel. Verdere informatie hierover volgt lopende de zomer.

 

UA-101624878-1